fbpx
м. Житомир, вул. Старий Бульвар, 21
Пон.-П'ятн. з 10:00 до 18:00
Суб. з 10:00 до 14:00

Чи має житомирський парк культури і відпочинку світле майбутнє


Останнім часом навколо житомирського парку культури і відпочинку точаться розмови, дискусії щодо майбутніх планів реконструкції, перейменування та абсолютно нової концепції зони відпочинку для житомирян. Плануються нові місця для активного і пасивного відпочинку, дитячі зони, загалом, реконструкція розрахована на тривалий час і вкладення немалих коштів.

Основна ідея полягає у створенні унікальної та красивої парково-розважальної зони, зі збереженням старовинної архітектури, тихих і затишних куточків для споглядання чудових краєвидів, що відкриваються з оглядових майданчиків.

Але вже зараз вражає новорічне оздоблення підвісного пішохідного мосту, яке тепер щовечора буде милувати оком своїми  вогнями. Ми дуже сподіваємося на розумну і справді гарну реконструкцію, і на те, що парк культури і відпочинку стане окрасою Житомира і одним з кращих парків України.

Відповідно, і близькість житла до парку майбутнього буде завжди в ціні. Адже жити в екологічно чистій, спокійній, затишній зоні хочуть всі. Саме заради цього багато хто виїжджає за місто, але переважно це дуже незручно, бо потрібно витрачати час на дорогу, часто далеко і складно добиратися. Великою перевагою також служить і чудовий вид з вікон, яким можна буде насолоджуватися щодня.

Саме тому, будинок від ЖК «Преміум Парк»  – ідеальне рішення для тих, хто хоче жити в екологічно чистому районі, за вікном мати красиві краєвиди і мінімум часу витрачати на дорогу. Починаючи з висоти 5-го поверху, власники квартир новобудови від ЖК «Преміум Парк» бачитимуть неперевершені панорами однієї з найгарніших частин нашого чудового міста.

«Я обирав не забудовника, а місце і планування квартири. Мені підійшло місце і мені підійшло планування – я обрав квартиру на 12 поверсі саме через чудові краєвиди, які відкриватимуться мені та моїй родині з нашого житла. Це були мої критерії вибору. З усіх пропозицій я обрав саме цю, тому що це дійсно житло преміум класу», – ділиться щасливий власник квартири Володимир.

Тільки до Нового року забудовник пропонує майбутнім власникам квартир у новобудові безпрецедентно низькі ціни на житло в преміум районі міста!

З 25 по 27 грудня 2016р. – 10200 грн. за м.кв., з 28 по 30 грудня 2016р. – 10300 грн. за м.кв. і 31 грудня 2016р. – 10400 грн. за м.кв.

Встигніть вигідно придбати квартиру, де живе щастя, щоб насолоджуватися життям на повну!

Domiki_domiki_6

Domiki_domiki_4

Domiki_domiki_1 Domiki_domiki_2

Domiki_domiki_7Domiki_domiki_3

Контакти
  • Об'єкт будівництва ЖК Преміум Парк:

    м.Житомир, вул. Синельниківська, 14

  • Відділ показів:

    м.Житомир, вул. Старий Бульвар, 21

  • Контактні телефони: +38 (097) 115-00-33+38 (093) 020-19-04
  • E-mail: premiumpark.zt@gmail.com
Якщо у Вас виникли будь-які запитання, зв'яжіться з нашими менеджерами для професійної консультації і відповідей на всі питання.
Ви можете написати на адресу служби підтримки або зателефонувати менеджеру безпосередньо.
Чекаєм ваших листів!






  • Марина Керівник відділу продажів
  • ЛюдмилаМенеджер центру показів
  • ВолодимирМенеджер по роботі з діючими клієнтами
  • ЛіліяРегіональний керівник відділу продажів
  • ІринаМенеджер центру показів